Soita Lahden Lukkoässään

(03) 7526 205

Soita Hollolan Lukkoässään

(03) 7805 205 Lukkoässä

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lukkoässä Oy
Keskuskatu 9
15870 HOLLOLA

Y-tunnus: 05738012
Puh: +35837805205

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lukkoässä Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Lukkoässä Oy toimii Lahdessa ja Hollolassa

Lukkoässä Oy on lukkoalan monipuolinen osaaja Päijät-Hämeessä. Toimipisteemme sijaitsevat Lahdessa ja Hollolassa. Tarjoamme kaikki lukkoalan palvelut sekä tarjoamme laadukkaat turvallisuustuotteet asennuksineen ja huoltoineen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voit ottaa myös yhteyttä lomakkeella! Jätä meille yhteystietosi ja kiinnostuksen kohteesi niin otamme sinuun yhteyttä-

Hollolan myymälä

Keskuskatu 11, 15870 Hollola
Soita (03) 7805 205 tai tule käymään!

Avoinna
ma -to 9.00 - 17.00
pe 8.00 - 16.00

Lahden myymälä

Aleksanterinkatu 3, 15110 Lahti
Soita (03) 7526 205 tai tule käymään!

Avoinna
ma - to  8.00 - 17.00
pe  8.00 - 16.00

Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@lukkoassa.fi tai etunimi.sukunimi@lukkoassa.fi

Lahden Talojen avainten haku- ja palautusajat ,sekä avainten tilaukset, katso tarkemmin Lahden talojen sivulta http://www.lahdentalot.fi/asukkaille/asumisterveysjaturvallisuus/

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
abloy dahua dorma jablotron

Laatutuotteet

Turvallisuudesta huolehtiminen pitää sisällään laadukkaat turvalaitteet ja niistä lukitukset ovat keskeisellä sijalla. Älä siis huolehdi turhaan, vaan varmista lukitukset laatutuotteilla.

yale

Lukkoässä Oy

Keskuskatu 11 15870 HOLLOLA
Puh. (03) 7805 205


Aleksanterinkatu 3 15510 LAHTI

Puh. (03) 7526 205

info@lukkoassa.fi