Soita Lahden Lukkoässään

(03) 7526 205

Soita Hollolan Lukkoässään

(03) 7805 205 Lukkoässä

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lukkoässä Oy
Keskuskatu 9
15870 HOLLOLA

Y-tunnus: 05738012
Puh: +35837805205

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lukkoässä Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ammattitaitoinen lukkoseppä Päijät-Hämeessä

Lukkoässä Oy tarjoaa monipuoliset lukkosepän palvelut Lahdessa ja Hollolassa.  Meiltä saat lukitukset kerralla kuntoon samasta paikasta. Tarjoamme kaikki lukkoseppäpalvelut aina avaimista, lukkojen sarjoittamiseen sekä asennukseen ja huoltoon. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat myös murtosuojausraudat, saranatapit, turvalukot ja ovisilmät sekä oviketjut.

Lukkopalvelut

Lukkoässä Oy tarjoaa kaikki lukkoseppäpalvelut yli 30 vuoden kokemuksella. Meiltä saat kaikki lukkoalan tuotteet ja palvelut

  • Avainpalvelut ja avaimet
  • Helat ja lukkojen sarjoitukset
  • Ovien avaukset
  • Myynti, asennus ja huolto
  • Lukot ja lukitukset
  • Lukitusjärjestelmät
  • Sähköiset lukitukset
  • Murtohälyttimet ja hälytysjärjestelmät
  • Valvontakamerat
  • Murtosuojausraudat
  • Saranatapit
  • Turvalukot
  • Ovisilmät
  • Oviketjut

Tutustu myös turvapalveluihimme!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa
abloy dahua dorma jablotron

Laatutuotteet

Turvallisuudesta huolehtiminen pitää sisällään laadukkaat turvalaitteet ja niistä lukitukset ovat keskeisellä sijalla. Älä siis huolehdi turhaan, vaan varmista lukitukset laatutuotteilla.

yale

Lukkoässä Oy

Keskuskatu 11 15870 HOLLOLA
Puh. (03) 7805 205


Aleksanterinkatu 3 15510 LAHTI

Puh. (03) 7526 205

info@lukkoassa.fi